Schoolopseef.nl | Contact

Nieuwe verkeerskalenderplaat

Op de interactieve kalenderplaat van december staat het onderwerp “meerijden” centraal. Sint en Piet kijken nog even mee. Vanzelfsprekend zijn er weer een ouderbrief en leuke leerzame games aan de plaat gekoppeld, zoals het “achterbankspel”.

Enquête verkeerskalender tot 15 december

Veel leerkrachten werkten al mee aan de enquête over de Verkeerskalender 2013-2014. Voor een goed besluit over het vervolg is het mooi als meer leerkrachten hun mening willen geven. De enquête staat nog online tot 15 december a.s.

Labelnieuws

Tijdens de vergadering van jl. maandag heeft de labelcommissie weer aan een groot aantal scholen het label toegekend. Volg de berichten over de uitreikingen via de site op twitter @schoolopseef. De eerstkomende vergadering vindt plaats op 3 februari 2014. Aanmelden is mogelijk tot 31 december a.s. Alle labeldata staan op Mijn SEEF.

VOMOL in de media

Eind november namen leerlingen van vijf basisscholen in Korendijk deel aan het project “Veilig Omgaan met Opvallend Landbouwverkeer”. Het radio 1 journaal en TV Rijnmond besteedden er aandacht aan.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen- delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

Iets te melden of te vragen?

Heeft u tips voor collega's of voor SCHOOL op SEEF? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SCHOOL op SEEF of over verkeersveiligheid en verkeerseducatie in het algemeen? Laat het ons hier weten.

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

ROV-ZH wenst u een fijne kerstvakantie en een goed begin van een SEEF 2014!

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.