Schoolopseef.nl | Contact

Eerste nieuwsflits in nieuw jasje

Na het programma en de website ziet u ook de SCHOOL op SEEF nieuwsflits in een nieuw jasje. We zullen u de komende tijd weer regelmatig in deze vorm informeren over het nieuws binnen het SCHOOL op SEEF programma.

Maandthema: de dode hoek en hulpdiensten

Op de vernieuwde website ziet u maandelijks een ander thema centraal staan, dat zoveel mogelijk aansluit bij de actualiteit. Het onderwerp is verwerkt in de verkeerskalenderplaat, met o.a. een filmpje over hulpdiensten en een kant-en-klaar bijgevoegde tekst voor ouders. Ook het SEEF Journaal gaat over het maandthema. Seef bezoekt daarvoor deze maand een school in Noord-Brabant.

En “zichtbaarheid” dan?

In oktober heeft het thema “zichtbaarheid” centraal gestaan en natuurlijk is dat ook deze maand nog actueel. Zo is de campagne “Ik wil je zien” onlangs gestart. Het SCHOOL op SEEF filmpje wordt hiervoor al in tal van klaslokalen gebruikt. Ook de kalenderplaten over dit onderwerp en het SEEF Journaal van oktober blijven online staan en te gebruiken.

Verkeerskalender: digitale platen en gedrukte versie

Het ROV-ZH biedt scholen in Zuid-Holland (en daarbuiten) de digitale verkeerskalender kosteloos aan dankzij bijdragen van een aantal provincies en ROV’s. Wilt u alsnog een gedrukte versie ontvangen, dan kunt u daarvoor met ingang van heden gebruik maken van het bestelformulier. De kosten bedragen € 12,50 per stuk inclusief verpakking en verzendkosten.

Verkeerskalender: al besteld en veel te laat geleverd?

Dit jaar heeft een drukker de productie en levering van de knieboeken voor (o.a.) de Zuid-Hollandse scholen voor zijn rekening genomen. Vanwege diverse klachten over veel te late levering heeft het ROV-ZH bedongen, dat er bij de scholen die kalenders besteld hebben voor de te laat geleverde verkeerskalenders geen kosten in rekening zullen worden gebracht. De leverancier zal de betrokken scholen hierover informeren.

Seef op Hyves

Seef begeeft zich op de sociale media. Zo heeft hij sinds kort een Hyvespagina met een eigen gadget (een soort mini-website, die je op je Hyvespagina kan plaatsen). Word Seef’s vriend op Hyves, bekijk en deel de gadget en krijg maandelijkse updates over het actuele thema.

Maak en libdub en win!

Maak met je klas een lipdub over veilig verkeer en win met een uitstapje naar het Centrum voor Beeld en Geluid in Hilversum! Via Seef’s Hyvesprofiel of het Seef Journaal is meer informatie te verkrijgen. Inzenden is tot 1 juni 2013 mogelijk via info@schoolopseef.nl

Labelteller

Sinds juni van dit jaar heeft de labelcommissie in totaal aan negen nieuwe scholen het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF toegekend. Nog eens zes scholen zijn zelfs herlabeld. Lees meer »

SCHOOL op SEEF en verkeersouders

ROV-ZH en Veilig Verkeer Nederland hebben onlangs goede afspraken gemaakt om het project "verkeersouders" in het vernieuwde SCHOOL op SEEF in te bedden. Lees meer »

Login

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het digitale aanvraagformulier voor het verkeersveiligheidslabel in de nieuwe site. U leest hier wat u kunt doen als u binnenkort een label wilt aanvragen. Herlabelscholen kunnen voor hun aanvraag gebruik maken van een speciale procedure. Informeer via info@schoolopseef.nl naar de mogelijkheden.

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.