www.schoolopseef.nl
  SCHOOL op SEEF
Het programma voor de structurele aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan basisscholieren in Zuid-Holland.
  Digitaal schoolbord
Op schoolopseef.nl staan toepassingen die specifiek gemaakt zijn voor gebruik op een digitaal schoolbord. Daarnaast vindt u er handige illustraties, films andere tools, waarmee u op een snelle manier verkeers-
onderwijs op het digibord brengt!
  Verkeerslessen
  en projecten
Voor u overzichtelijk bij elkaar gezet: producten die u kunnen helpen bij de (praktische) invulling van de verkeerslessen op school.
  Reacties?
Stuur uw reacties naar info@schoolopseef.nl

Afmelden?
Klik op afmelden als u de nieuwsflits niet meer wenst te ontvangen.

Alles over veilig verkeer en verkeerseducatie

Bijzondere labeluitreiking in aantocht
OBS Buten de Poorte in Goedereede is de 50e school in Zuid-Holland, die het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF in ontvangst mag nemen. Volg de SCHOOL op SEEF Twitteraccount @schoolopseef of houd www.schoolopseef.nl in de gaten voor berichten over de feestelijke overhandiging van dit label.

Digitale kalenderplaat van november online
Sinds vorige week staat de interactieve verkeerskalenderplaat van de maand november online. Het thema is "zien en gezien worden bij slecht weer". Er zijn weer allerlei leuke en informatie games en filmpjes aan de plaat gekoppeld.
SCHOOL op SEEF 3.0 ophanden
Het programma SCHOOL op SEEF is vernieuwd. Zo richten we ons vanaf 2012 meer op de opvoeders en krijgt de schoolomgeving een stevigere plek in het programma. Via presentaties in de regio’s, de website, het ROV-magazine, Twitter en andere middelen zal het ROV-ZH u hierover informeren en met u in gesprek gaan. Nu al meer weten? Stel uw vragen via rovinfo@pzh.nl of (op Twitter) via @schoolopseef.


Volg ons op twitter @schoolopseef en @rovzh


Leuk project? Tips of suggesties? Deel het met SCHOOL op SEEF!
Heeft u een interessant project uitgevoerd of in voorbereiding? Heeft u tips voor andere scholen of gemeenten? Laat het ons weten! Goede voorbeelden of suggesties plaatsen we op de site.

SCHOOL op SEEF banner
SCHOOL op SEEF - Website over veilig verkeer en verkeerseducatie Voor op de website van uw school of organisatie: met 1 muisklik leidt u bezoekers naar hèt loket voor verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan basisscholieren in Zuid-Holland!
Klik hier voor de inbouwcode van de SCHOOL op SEEF banner.