SCHOOL op SEEF is dé site voor alle kinderen in Zuid-Holland, hun leerkrachten en ouders en anderen, met:
 • alles over veilig verkeer
       en verkeerseducatie
 • SCHOOL op SEEF
       materialen bestellen
 • meningen delen en
       geven over verkeer
 • organisaties & adviseurs
 • prijsvragen


  REACTIES?
  Stuur uw reacties naar info@schoolopseef.nl

  MEER INFORMATIE?
  www.schoolopseef.nl

  AFMELDEN?
  Klik hier als u de nieuwsflits niet meer wenst te ontvangen.
 •  CD SZing je Seef deze week
   naar alle scholen!
   


  Één dezer dagen bezorgt de postbode op alle scholen voor primair onderwijs de cd "SZing je SEEF" met liedjes voor de leerlingen in de onderbouw. De cd bevat 10 nieuwe en 6 bestaande liedjes in gezongen en karaokeversies. Nabestellen is mogelijk via het bestelformulier.   Let op: CD-contract te winnen!! 

  SEEF speurt naar jong vocaal verkeersveilig talent in onze provincie. Ding mee naar een bezoek aan een geluidsstudio voor een professionele cd-opname met uw klas. Hoe? Lees meer...   Maandthema: certificering 

  De Piramide in Ridderkerk heeft als vijfde school het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF ontvangen. Dit is ook de eerste school in de regio Rotterdam Rijnmond. Voor de redactie aanleiding om enkele nieuwe items op de site te besteden aan dit onderwerp. Zo stellen we de leden van de Commissie Ceertificering aan u voor. Kijk hier het filmpje.  Column van een commissielid 

  De uitreiking van het eerste label in de regio Rotterdam Rijnmond is aanleiding geweest om de Rotterdamse verkeerswethouder Jeannette Baljeu uit te nodigen voor het schrijven van een column op de SEEF-site. Zij is niet alleen wethouder in Rotterdam, maar ook lid van de commissie Certificering SCHOOL op SEEF. Lees hier haar verhaal!   Dertig scholen tekenen voor Seef   Op 1 en 6 oktober hebben in totaal 30 schooldirecteuren hun handtekening gezet onder een overeenkomst met de gemeenten en de regionale projectgroepen in de regio's Rijnstreek en Midden-Holland. Zij gaan de komende 3 jaar aan de slag met de verkeersleerkracht, het schoolactieplan verkeer en meer activiteiten om "een SCHOOL op SEEF" te worden.


   Verwacht: nieuwsbrief
   "Rondom Verkeer"
   


  In de week van 27 oktober a.s. verschijnt er weer een nieuwsbrief voor bovenbouwleerlingen. Onderwerpen zijn rotondes èn de regels op het gebied van fietsverlichting.


  SCHOOL op SEEF - Website over veilig verkeer en verkeerseducatie  En de
   bekende banner...
   


  Voor op de website van uw school of organisatie: met 1 muisklik leidt u bezoekers naar hèt loket voor verkeersveiligheid en –educatie aan basisscholieren in Zuid-Holland!


   Zegt het voort, geef hem door! 

  Enthousiast over SCHOOL op SEEF en over deze nieuwsflits? Stuur hem door in uw school, organisatie of netwerk!

  SCHOOL op SEEF is een product van ROV Zuid Holland