Schoolopseef.nl | Contact

Laatste loodjes en vakantie-voorpret

De vakantie nadert ook in onze regio met rasse schreden. Op de valreep ontvangt u wat laatste SCHOOL op SEEF-nieuws, de laatste Zomer-Bob Luchtbed kans en ...een hartewens van SEEF!

Checklist

SCHOOL op SEEF biedt een checklist om het voor scholen mogelijk te maken zelf te volgen hoe ze ervoor staan op het gebied van verkeersveiligheid en verkeerseducatie. Sinds kort kan deze checklist (uitsluitend) via Mijn SEEF worden ingevuld. Lees meer...

Verkeerskalender 2013-2014: op de Ipad en ook op het bureau!

Joran, Fay, Mohamed en de anderen beleven nieuwe verkeersavonturen op de digitale verkeerskalender 2013-2014. Voor de ouders zal er maandelijks weer informatie worden geboden, zodat school en thuis elkaar kunnen aanvullen in de verkeersopvoeding. Nieuw: de interactieve toepassingen zullen tevens geschikt zullen zijn voor de Ipad. Ook nieuw: scholen ontvangen de verkeerskalender als bureaukalender (A5-formaat). Er komt dit jaar geen knieboek-versie.

Taskforce kinderveiligheid

Uit een recent observatie-onderzoek concludeert de Taskforce Kinderveiligheid, dat bijna driekwart van de jonge kinderen niet veilig wordt vervoerd in de auto. Een factsheet en een filmpje geven meer informatie.

Labelnieuws

Het is met grote regelmaat “raak” de laatste weken: labelfeestjes op scholen, zoals hier in Rijnwoude (foto: Joost de Groot). Nieuws over uitreikingen kunt u volgen via twitter @schoolopseef. De labelcommissie vergadert op 11 september weer over een groot aantal nieuwe aanvragen. Meer weten over de vergader- en aanvraagdata? Kijk op de Mijn SEEF informatiepagina.

Nieuw! SEEF-sticker voor veilige fiets

Een veilige fiets verdient een sticker. Met ingang van komend schooljaar zijn er stickers beschikbaar voor fietsen die voldoen aan de veiligheidseisen. Bestel de stickers via dit formulier!

Nog één week kans op zo’n reusachtig BoB-luchtbed!

De zomer is begonnen, en dat betekent ook, dat de Zomer-Bob-campagne is gestart. Ken jij leerkrachten, verkeers- of hulpouders, die Zomer-Bob zijn? Meld hen voor 20 juli a.s. aan via info@schoolopseef.nl en zij dingen mee naar zo’n gaaf Bob-luchtbed!

Iets te melden of te vragen?

Heeft u tips of een leuke voorbeeldactie voor collega's of voor SCHOOL op SEEF? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SCHOOL op SEEF of over verkeersveiligheid en verkeerseducatie in het algemeen? Laat het ons hier weten.

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Tot slot: een heerlijke en verkeersveilige vakantie allemaal!

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.