www.schoolopseef.nl
  SCHOOL op SEEF
Het programma voor de structurele aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan basisscholieren in Zuid-Holland.
  Digitaal schoolbord
Op schoolopseef.nl staan toepassingen die specifiek gemaakt zijn voor gebruik op een digitaal schoolbord. Daarnaast vindt u er handige illustraties, films andere tools, waarmee u op een snelle manier verkeers-
onderwijs op het digibord brengt!
  Verkeerslessen
  en projecten
Voor u overzichtelijk bij elkaar gezet: producten die u kunnen helpen bij de (praktische) invulling van de verkeerslessen op school.
  Reacties?
Stuur uw reacties naar info@schoolopseef.nl

Afmelden?
Klik op afmelden als u de nieuwsflits niet meer wenst te ontvangen.

Alles over veilig verkeer en verkeerseducatie

Eerste SCHOOL op SEEF event voor PABO-eerstejaars
 
Op woensdag 17 mei vond het eerste SCHOOL op SEEF-event voor eerstejaars PABO-studenten plaats in het Provinciehuis in Den Haag. Na de opening door gedeputeerde Ingrid de Bondt volgden de studenten een carousselprogramma met een debat o.l.v. TeamAlert en gastlessen (introductie SCHOOL op SEEF en fietslessen op het plein).
Lees meer

SCHOOL op SEEF verkeersnieuwsbrief
"DubbelCheck in het Verkeer" is uit

 
Ruim 200.000 bovenbouwleerlingen van de Zuid-Hollandse basisscholen ontvingen deze week weer de halfjaarlijkse SCHOOL op SEEF verkeersnieuwsbrief. In deze editie volop verwijzingen naar nieuwe interactieve toepassingen op de website (bv. games over bellen en sms’en op de fiets) én de kans een unieke educatieve excursie te winnen.

Praktische verkeersexamens in Hoogvliet
 
Op veel plekken vinden in deze periode de praktische verkeersexamens plaats. In de deelgemeente Hoogvliet werkten op 18 mei leerlingen van Praktijkschool Accent mee door de controleposten te bemensen. Hun inzet vindt plaats in het kader van hun Maatschappelijke Stage. Binnenkort een impressie op www.schoolopseef.nl.

SCHOOL op SEEF banner
 
Voor op de website van uw school of organisatie: met 1 muisklik leidt u bezoekers naar hèt loket voor verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan basisscholieren in Zuid-Holland!
Klik hier voor de inbouwcode van de SCHOOL op SEEF banner.