SCHOOL op SEEF is dé site voor alle kinderen in Zuid-Holland, hun leerkrachten en ouders en anderen, met:
 • alles over veilig verkeer
       en verkeerseducatie
 • SCHOOL op SEEF
       materialen bestellen
 • meningen delen en
       geven over verkeer
 • organisaties & adviseurs
 • prijsvragen

  Reacties?
  Stuur uw reacties naar info@schoolopseef.nl

  Meer informatie?
  www.schoolopseef.nl
 •  Commissie Certificering honoreert 5 nieuwe aanvragen 

  Tijdens haar vergadering van 2 juli jl. heeft de Commissie Certificering positief beslist op alle aan haar voorgelegde verzoeken om certificering. Dit betekent dat vier nieuwe scholen het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF zullen ontvangen en één school het certificaat "Op weg naar een verkeersveilige school".
  Welke scholen dit zijn blijft nog even spannend, maar één tipje van de sluier kan wel worden opgelicht: de eerste school uit de regio Rotterdam Rijnmond ontvangt binnenkort het verkeersveiligheidslabel!

  Kijk op de website www.schoolopseef.nl, of houd de regionale pers of andere berichten uit uw regio in de gaten voor nieuws over de feestelijke uitreiking. Dit zal in alle gevallen plaats vinden door en in de gemeente waar de school is gevestigd.   Zoefende reporter SEEF bij "Van 8 naar 1" in Maasdam 

  Vorige week was SEEF erbij, toen leerlingen uit groep 8 van basisschool De Pijler in Maasdam de route naar hun nieuwe school voor voortgezet onderwijs gingen verkennen. Dit was wat hij zag. Klik hier


   Winnaar prijsvraag nieuwsbrief april 

  De prijsvraag "Gordelslagzin" uit de nieuwsbrief voor bovenbouwleerlingen van mei 2008 is gewonnen door Roxanne Hoogenboom uit Roelofarendsveen.
  Zij won met de slagzin "Je gordel om is toppie, anders ga je door de voorruit met je koppie".

  Roxanne heeft haar prijs, het Grote Goochem Gordeldierpakket, inmiddels ontvangen.


   Groot VerkeersMysteriespel 

  Zoals u in het rooster kunt zien kunt u het Groot VerkeersMysteriespel op dit moment nog voor een groot aantal weken in het nieuwe schooljaar reserveren. Heeft u belangstelling, reserveert u dan tijdig, want de ervaring leert dat veel scholen juist direct voor de zomervakantie de boeking regelen, en "vol is vol"!  N.b: Dit geldt niet voor scholen in de regio Rotterdam-Rijnmond. Zij kunnen voor het Groot VerkeersMysteriespel terecht bij de CED-groep. Klik hier voor adviseurs in uw regio.


   Verkeerskalender 2008-2009 

  Begin september wordt de nieuwe verkeerskalender verspreid onder de scholen in Zuid-Holland en inmiddels ook in een viertal andere provincies.
  Zuid-Hollandse scholen ontvangen de door hen opgegeven oplage of (als op de herhaalde mailing hierover geen bestelling is ontvangen) één exemplaar.

   Heeft u de SCHOOL op SEEF banner al? 

  Bij de vorige nieuwsflits is een tweetal banners verspreid: één voor verwijzing naar de website en één voor verwijzing naar het filmpje. Beide zijn nogmaals toegevoegd.

  SCHOOL op SEEF - Website over veilig verkeer en verkeerseducatie


   Vakantiewens 

  Tot slot: SEEF en het ROV-ZH wensen u een hele fijne, zonnige èn verkeersveilige zomervakantie toe.


  Stelt u vanaf juli geen prijs meer op de nieuwsflits, meldt u dan hier af.
  SCHOOL op SEEF is een product van ROV Zuid Holland