Schoolopseef.nl | Contact

Verkeerskalender april: “Een veilige fiets”

Veilig fietsen doe je natuurlijk op een veilige fiets! De digitale kalenderplaat van april staat helemaal in dat teken. Met een film over de fietscontrole, twee spelletjes en de gebruikelijke ouderbrief.

Verkeersexamens

Op 10 april wordt het theoretisch verkeersexamen afgenomen. Je kunt er hier nog even voor oefenen. Samen met je ouders oefenen kan ook -zelfs via smart-phone of tablet- met de nieuwe Verkeersexamen-app. In een aantal gemeenten worden -op verschillende data- ook praktische verkeersexamens gehouden. Succes aan alle deelnemers!

Veilig naar school, ook fietsend op lopend goed mogelijk!

Leerlingen van twee basisscholen in Leiderdorp voerden onlangs actie om het autogebruik in de schoolspits terug te dringen. Een regionaal tv-station maakte er een leuke impressie van, die hier te vinden is.

Labelnieuws: 100e label toegekend!

De Commissie Verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF heeft tijdens de vergadering van 3 februari het label toegekend aan de 100e labelschool in Zuid-Holland! Volg de site of twitteraccount @schoolopseef voor de berichtgeving over de feestelijke uitreiking. Voor de eerstkomende commissievergadering op 28 april is de aanmelding gesloten, aanvragen die voor 20 juni a.s. worden ingediend worden beoordeeld tijdens de vergadering van 8 september.

Buitenspeeldag 2014

Op 11 juni a.s. vindt de jaarlijkse Buitenspeeldag plaats. Natuurlijk is dat ook een gelegenheid om aandacht te besteden aan verkeersveiligheid. Heb jij daar tips of ideeën voor? Deel ze via info@schoolopseef.nl en we plaatsen ze op de website!

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto’s naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.