Schoolopseef.nl | Contact

Het thema van de maand: "Op de Fiets"

Nu de lente is begonnen en de verkeersexamens voor een groot aantal leerlingen naderen hebben we de fiets en het fietsen deze maand in de schijnwerpers gezet op de website.

Verkeersexamens

Op 11 april is het zover: het schriftelijk verkeersexamen wordt afgenomen. We wensen alle deelnemers superveel succes! Eerst nog oefenen, zelf of samen met je ouders? Dat kan via de VVN-oefensite. Iemand succes wensen? Gebruik Seef’s e-card!

Fotowedstrijd Verkeersexamens: win een uitstapje voor je klas!

De verkeersexamens staan voor de deur, en op veel plaatsen betekent dit ook: fietsen checken, oefenen en een praktijkexamen doen. Maak jij een leuke foto van de voorbereidingen of het examen zelf? Plaats hem op Seef’s Hyvesprofiel of mail hem naar info@schoolopseef.nl en maak kans op een utistapje met de klas naar Beeld en geluid in Hilversum!

SEEF Journaal

Seef was vorige week voor de rubriek “Say What” op bezoek bij de Julianaschool in Zwijndrecht. De interviews met de leerlingen en de rest van de uitzending gaan volledig over “De Veilige Fiets”. Zoals je hier kunt zien hebben we een speciale pagina op de website ingericht om aan de hand van het journaal meer met het onderwerp te kunnen doen.

Nieuwe kalenderplaat

Ook op de digitale verkeerskalenderplaat van april staat de fiets en het fietsen centraal. Je vindt een game over de onderdelen van de fiets, een filmpje, het begrippenspel en natuurlijk de brief voor de ouders allemaal achter deze link.

Impressies labeluitreikingen

Op de site zijn verslagen met foto's te vinden van enkele recente labeluitreikingen. Heeft u zelf een impressie van een uitreiking of een andere leuke verkeershappening op uw school? Stuur het in via de site en we plaatsen het in de nieuwsrubriek.

Labelaanvragen

Er zijn maar liefst 12 aanvragen voor het verkeersveiligheidslabel ingediend voor de bijeenkomst van de labelcommissie op 22 april! Aanvragen voor de volgende bijeenkomst van 11 september 2013 moeten voor 22 juni a.s. binnen zijn.

Nieuwe materialen op de bestellijst

Scholen uit Zuid-Holland kunnen sinds kort veiligheidshesjes, pennen en sleutelhangers met het nieuwe SCHOOL op SEEF beeldmerk bestellen via het bestelformulier.

 

Iets te melden of te vragen?

Heeft u tips of een leuke voorbeeldactie voor collega's of voor SCHOOL op SEEF? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SCHOOL op SEEF of over verkeersveiligheid en verkeerseducatie in het algemeen? Laat het ons hier weten.

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.