SCHOOL op SEEF is dé site voor alle kinderen in Zuid-Holland, hun leerkrachten en ouders en anderen, met:
 • alles over veilig verkeer
       en verkeerseducatie
 • SCHOOL op SEEF
       materialen bestellen
 • meningen delen en
       geven over verkeer
 • organisaties & adviseurs
 • prijsvragen

  Reacties?
  Stuur uw reacties naar info@schoolopseef.nl

  Meer informatie?
  www.schoolopseef.nl
 •  Eerste SCHOOL op SEEF

   van Zuid-Holland!
   


  Tijdens een feestelijke happening met alle leerlingen van de school heeft de directeur van OBS De Takkenbosse uit Numansdorp, Andrea ter Riet, op donderdagmorgen 10 april het allereerste verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF ontvangen uit handen van de beide wethouders van de gemeente Cromstrijen.
  Bekijk hier het filmpje
  's Middags is de verkeersouder van de school, Helga Koopman, tijdens de ROV-netwerkbijeenkomst in het ADO-stadion in het zonnetje gezet. Rinus Houtman, lid van de commissie Certificering SCHOOL op SEEF heeft haar namens de commissie een pakket materialen overhandigd om op de school het project "De Verkeersslang" te kunnen uitvoeren.   Wie volgen? 

  Na 1 mei a.s. zal de commissie Certificering SCHOOL op SEEF zich buigen over de aanvragen voor certificering die tot aan die datum verder zijn binnengekomen. Dat zijn er op dit moment alweer een aantal, meer aanmeldingen zijn natuurlijk heel welkom!
  Lees meer   Jubileum RPV's Drechtsteden
   en Alblasserwaard
   


  Op 2 april jl. vierden de leden van de Regionale Projectgroepen Verkeersveiligheid Drechtsteden en Alblasserwaard (in het gezelschap van oud-leden en vele genodigden) hun 10-jarig bestaan met een actief programma vol verkeersveiligheids-doe-dingen. Klik hier voor een verslagje en de fotocollage van activiteiten tijdens die middag en tijdens de afgelopen jaren.   Verkeersquiz Delft 

  Op dinsdag 8 april is in de aula van de TU Delft de derde editie van de Delftse Verkeersquiz gehouden. De beste leerlingen uit de groepen 7 van 21 scholen streden met elkaar onder het toeziend oog van hun medeleerlingen.
  Bekijk hier het filmpje   Website SCHOOL op SEEF
   nu nog beter!
   


  Met een verbreding van de pagina's en hun inhoud, het toevoegen van een zoekfunctie en een eerste les voor het digitale schoolbord is onze website weer verder verbeterd. Laat ons eens weten wat u ervan vindt! Mail naar info@schoolopseef.nl   Digitale nieuwsflits naar alle scholen 

  In het uitreiken van het eerste verkeersveiligheidslabel en de combinatie van andere nieuwsfeiten van deze maand ziet de siteredactie aanleiding om in april twee maal een digitale nieuwsflits naar alle scholen te sturen, ook naar degenen, die zich niet hebben geabonneerd.
  Stelt u geen prijs op verdere toezending, meldt u hier dan af.

  SCHOOL op SEEF is een product van ROV Zuid Holland