www.schoolopseef.nl
  SCHOOL op SEEF
Het programma voor de structurele aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan basisscholieren in Zuid-Holland.
  Digitaal schoolbord
Op schoolopseef.nl staan toepassingen die specifiek gemaakt zijn voor gebruik op een digitaal schoolbord. Daarnaast vindt u er handige illustraties, films andere tools, waarmee u op een snelle manier verkeers-
onderwijs op het digibord brengt!
  Verkeerslessen
  en projecten
Voor u overzichtelijk bij elkaar gezet: producten die u kunnen helpen bij de (praktische) invulling van de verkeerslessen op school.
  Reacties?
Stuur uw reacties naar info@schoolopseef.nl

Afmelden?
Klik op afmelden als u de nieuwsflits niet meer wenst te ontvangen.

Alles over veilig verkeer en verkeerseducatie

Haaglanden
Het Stadsgewest Haaglanden heeft bijna € 2 mln. vrijgemaakt om de verkeersleerkracht tot 2017 op de scholen in de regio te blijven inzetten. Het project draait er al sinds. De inzet van de verkeersleerkracht verschuift van het uitvoeren van praktische lessen naar coaching van leerkrachten. Lees meer

Digitale kalenderplaten
De digitale vertelplaat van februari staat hier online. Platen blijven ook op de langere termijn beschikbaar. Zo hebben we de laatste weken weer volop gebruik kunnen maken van de decemberplaten 2010 en 2011 met thema’s als Sneeuw en Gladheid.

Gemeenten in Holland Rijnland timmeren aan de SCHOOL op SEEF weg
Na Leiden, Katwijk en Noordwijk is ook de gemeente Lisse gestart met de integrale aanpak van schoolomgevingen voor een aantal scholen volgens de 10-stappenaanpak van SCHOOL op SEEF.

Tweede bestelronde materialentassen Verkeerskunsten
Een nieuwe materialentassen nodig voor Verkeerskunsten? Bestellen is mogelijk tot 20 februari a.s. via het SCHOOL op SEEF bestelformulier.

Nieuwe labels toegekend
De certificeringscommissie heeft in januari nieuwe labels toegekend aan de Eben-Haëzerschool (Ottoland) De Stevenshof (Leiden), de Kennedyschool (Dordrecht) en CBS de Prins Maurits (Dirksland).


Volg ons op twitter @schoolopseef en @rovzh


Leuk project? Tips of suggesties? Deel het met SCHOOL op SEEF!
Heeft u een interessant project uitgevoerd of in voorbereiding? Heeft u tips voor andere scholen of gemeenten? Laat het ons weten! Goede voorbeelden of suggesties plaatsen we op de site.

SCHOOL op SEEF banner
SCHOOL op SEEF - Website over veilig verkeer en verkeerseducatie Voor op de website van uw school of organisatie: met 1 muisklik leidt u bezoekers naar hèt loket voor verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan basisscholieren in Zuid-Holland!
Klik hier voor de inbouwcode van de SCHOOL op SEEF banner.