Schoolopseef.nl | Contact

Kalenderplaat mei: “Buiten spelen”

“Buiten spelen” is het toepasselijke thema voor de verkeerskalenderplaat van deze maand. U vindt de plaat en de ouderbrief hier.

Enquete Verkeerskalender

Gebruikt u de digitale verkeerskalender? Dan zijn we heel benieuwd naar uw mening erover! In deze enquête kunt u die binnen vijf minuten geven. Alvast hartelijk dank voor uw inbreng!

Wie heeft “de SEEF-factor”

Kent of bent u iemand met “de SEEF-factor”? Of heeft u een inspirerend idee met die kwalificatie? Meld het en win! Lees meer.

Winnende SEEF-wagen in Ottoland

Dat was nog eens een “Sefe” Koningsdag dit jaar, in Ottoland! De Eben-Haezerschool nam er met een fraaie SCHOOL op SEEF wagen deel aan de vijfjaarlijkse optocht. En viel in de prijzen! Lees meer.

Negen labels toegekend

De SCHOOL op SEEF labelcommissie heeft tijdens de vergadering van 18 mei het verkeersveiligheidslabel kunnen toekennen aan negen scholen. Van de gelabelde scholen betreft het in vier gevallen een herlabel. U leest de namen van de scholen hier. De aanvragen voor de volgende bijeenkomst van de commissie kunnen tot 20 juni worden ingediend.

Pabo-Event Haagse Hogeschool

Op 12 mei vond het jaarlijkse SCHOOL op SEEF event voor eerstejaars Pabostudenten van de Haagse Hogeschool plaats. De locatie was een bijzondere: het Haagse stadhuis. Zo’n 130 studenten deden fietsoefeningen op het Spuiplein, leerden de ins en outs van SCHOOL op SEEF in de Raadszaal en debatteerden o.l.v. TeamAlert in de foyer.

Buitenspeeldag

Op 10 juni is het Buitenspeeldag. Met deze dag wil organisator Jantje Beton stimuleren, dat kinderen meer buiten spelen. Op veel plaatsen wordt deze dag aangegrepen om verkeersactiviteiten te doen. Lees meer over de Buitenspeeldag 2015.

Materiaal van de maand

Het maandthema van de verkeerskalender is “ Buiten spelen”. Kinderen hebben in elke fase van hun ontwikkeling specifieke eigenschappen, die van belang zijn voor hun verkeersgedrag. Op de DVD “Kinderen hebben eigen spelregels” wordt duidelijk welke dit zijn en hoe we hier als volwassenen rekening mee kunnen houden. De DVD is te bestellen via deze pagina.

Digitaal ROV-magazine

Een dezer dagen verschijnt het eerste digitale ROV-magazine, met actualiteiten en achtergronden op het vlak van verkeersveiligheid in Zuid-Holland. U kunt zich kosteloos abonneren op het magazine door een e-mail aan rovinfo@pzh.nl

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto’s naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.