Schoolopseef.nl | Contact

Kalenderplaat april: “Veilig op de fiets”

Het is intussen volop lente, lekker weer om er op de fiets op uit te gaan. Maar dan wel op een veilige fiets! Leer meer over dit onderwerp met de aprilplaat van de verkeerskalender.

Enquêtes Verkeerskalender en website - nieuwsflits

Leerkrachten, ouders, gemeenten en andere gebruikers: we zijn benieuwd wat u vindt van de verkeerskalender, de website www.schoolopseef.nl en de nieuwsflits. Door het invullen van een compacte enquête helpt u mee deze producten verder aan te laten sluiten op de wensen. De enquête over de verkeerskalender staat hier, en die over de website en nieuwsflits hier. Dank u wel voor het invullen alvast!

Deadline labelaanvragen

Op 18 mei vergadert de commissie Verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF weer. U kunt uw aanvragen voor deze toetsingsronde indienen tot 18 april a.s. Voor meer informatie en het aanvraagformulier kunt u terecht op deze pagina

Verkeerskunsten vernieuwd

Op dit moment wordt gewerkt aan de actualisatie van de SCHOOL op SEEF praktijkmethode Verkeerskunsten. De herziene versie komt met ingang van het nieuwe schooljaar beschikbaar. U kunt nu al een set reserveren via deze pagina

Het materiaal van de maand

Fietsen doe je natuurlijk op een veilige fiets! Houdt u een fietscontrole voor de leerlingen? Bestel de SCHOOL op SEEF sticker bij RPV-ZH via deze pagina

Verkeersexamen

Op 16 april is het theoretische verkeersexamen. Je kunt weer oefenen met de app.  SCHOOL op  SEEF wenst alle deelnemers heel veel succes. Ook iemand succes wensen?
Gebruik de SCHOOL op SEEF e-card!

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto’s naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.