Schoolopseef.nl | Contact

Kalenderplaat: Openbaar Vervoer

Deze maand staat op de digitale verkeerskalender het thema “Openbaar Vervoer” centraal. Met twee nieuwe games, het begrippenspel en natuurlijk de ouderbrief! Bekijk de plaat hier.

Mooie score voor Verkeerskunsten op landelijke Checklist

De SCHOOL op SEEF methode voor praktische verkeerseducatie Verkeerskunsten is eind vorig jaar getoetst door een groep experts en heeft daarbij een zeer goede score behaald. Lees meer.

Nieuwe bestuurlijke ambassadeurs

Op 29 januari is de deels vernieuwde groep bestuurlijke verkeersveiligheidsambassadeurs van start gegaan. Ze zullen de komende jaren ook in hun regio actief zijn voor SCHOOL op SEEF. Lees meer over de ambassadeurs op deze pagina.

Schoolroute.nl

Knelpunten op de eigen schoolroute in kaart brengen met een app op een smartphone. Een les invullen aan de hand van deze door de leerlingen verzamelde punten. Sinds kort is dit mogelijk voor groep 7 en 8 met behulp van schoolroute.nl. Lees meer en download de factsheet op deze pagina.

Terugblik College-Tour

Op 19 januari was Dr. Divera Twisk te gast in het Provinciehuis voor een College Tour met de SCHOOL op SEEF verkeersleerkrachten. Een boeiende ontmoeting tussen wetenschap en praktijk. Lees hier een korte impressie.

Terugblik NOT

Van 27 tot en met 31 januari hebben we SCHOOL op SEEF, Verkeerskunsten en de verkeerskalender gepresenteerd in de gezamenlijke stand van enkele ROV’s. We hebben veel enthousiaste leerkrachten en onderwijsassisten gesproken en kijken terug op een mooie beurs. Lees hier de korte impressie.

Materiaal van de maand: Goochem

Ouders informeren over de juiste beveiligingsmiddelen en het goede gebruik ervan: belangrijk! Organiseert u een activiteit die hiermee te maken heeft, bestel dan hier de Goochem gordeldieren, te gebruiken voor bevestiging aan de autogordel. Informatie over beveligingsmiddelen is hier te vinden.

Labeldata

De labelcommissie vergadert op 16 februari. Aanmelding voor die vergadering is gesloten. Voor de volgende bijeenkomst van 18 mei kunnen de aanvragen tot 18 april worden ingediend. Leer meer over de procedure op deze pagina

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto’s naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.