Wordt deze email niet helemaal correct weergegeven? Klik dan hier

Schoolopseef.nl | Contact

Een verkeersveilig 2015!

Allereerst wensen we u een mooi, gezond en verkeersveilig nieuw jaar toe. We hopen ook dit jaar samen met u te mogen bijdragen aan een veilig verkeer voor alle basisschoolleerlingen in Zuid-Holland.

Digitale kalenderplaat januari

In de digitale kalenderplaat van deze maand en de daaraan gekoppelde game en film staat het onderwerp "Oversteken" centraal. Natuurlijk is er ook weer een brief voor de ouders bij. Bekijk alles op deze pagina.

27 – 31 januari: Seef (en z'n buren) op de NOT

Gaat u naar de Nationale Onderwijstentoonstelling, de tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals in het primaire, voortgezette en middelbare beroepsonderwijs? Seef is erbij, van 27 tot en met 31 januari a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht, samen met de collega’s uit Zeeland en Oost-Nederland. We zien u graag bij stand nummer E 044!

Labelnieuws: nieuwe adviseur en nieuwe data

Met ingang van heden nemen we met veel dank afscheid van labeladviseur Joost de Groot, die zijn functie voor de labelcommissie jarenlang met verve heeft vervuld en nu andere werkzaamheden is gaan doen. Met veel genoegen maken we bekend een opvolger voor Joost te hebben gevonden in de persoon van Nelleke van Dijk – van der Bijl. U leest hier meer over deze wisseling van de wacht. Op deze pagina vindt u de data van de labelprocedure voor 2015. Voor de eerste vergadering op 16 februari kunt u tot 31 januari aanvragen indienen.

Pilots project Veilige Schoolomgeving VVN

In 2015 kunnen vier scholen samen met de gemeente intekenen op het project Veilige Schoolomgeving. VVN voert dit project in opdracht van ROV-ZH uit binnen SCHOOL op SEEF. U leest hier meer. Heeft u interesse in deelname aan een pilot – in samenwerking tussen school en gemeente- , neem dan gezamenlijk contact op met de projectleider in uw regio.

SCHOOL op SEEF materialen bestellen

Scholen uit Zuid-Holland kunnen onder de verschillende voorwaarden veiligheidshesjes, muismatten, pennen en sleutelhangers met het SCHOOL op SEEF beeldmerk bestellen. Daarnaast zijn er kosteloos nog bureauversies van de verkeerskalender 2014-2015 beschikbaar. Bestellen is mogelijk via dit formulier.

Te leen: opblaas - Seef en Seef - verkleedpak

Seef als "mascotte" bij uw SCHOOL op SEEF evenement? Leen kosteloos de blowie Seef of het Seef verkleedpak via dit formulier.

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto’s naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.