Schoolopseef.nl | Contact

Digitale kalenderplaat december: “Veilig meerijden in de auto”

Gordels, kinderzitjes en de plek in de auto: deze onderwerpen staan centraal in de digitale kalenderplaat van deze maand, de daaraan gekoppelde games, de ouderbrief en het filmpje voor ouders. Bekijk alles op deze pagina. U kunt de miniatuurversie van de verkeerskalender nog bestellen via dit formulier.

Maak kennis met de SCHOOL op SEEF koploper!

Op 1 oktober ontving CBS De Bron in Numansdorp voor de vierde achtereenvolgende keer het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel. Daarmee was de school de eerste in Zuid-Holland. Ze blijft actief en betrokken, en dat is bijzonder! Maak kennis met deze bijzondere school en laat u inspireren door dit artikel.

Ouders en... Verkeerskunsten

Ouderbetrokkenheid, van cruciaal belang, ook voor verkeersveiligheid: verkeerslessen en verkeersopvoeding moeten hand in hand gaan! Seef biedt middelen om leerkrachten en ouders hierbij te faciliteren, bijvoorbeeld met ouderbrieven en informatie bij Verkeerskunsten. Laat ons eens weten wat u ervan vindt via info@schooloseef.nl

Seef en z’n buren op de NOT

Van 27 tot en met 31 januari 2015 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Nationale Onderwijstentoonstelling plaats, de tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals in primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Seef is erbij, samen met de collega’s uit Zeeland en Oost-Nederland. Bezoek ons in stand nummer E 044!

De label-oogst van 2014

De certificeringscommissie heeft dit jaar aan maar liefst twintig nieuwe scholen het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel toegekend. Daarnaast zijn er veel scholen herlabeld. We zijn heel trots op al deze inzet voor de veiligheid van kinderen in onze provincie!

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto’s naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

Fijne vakantie en... Op naar 2015!

Op 18 december begint voor duizenden leerlingen en hun leerkrachten in Zuid-Holland een welverdiende vakantie. Seef wenst iedereen een fijne vakantie toe en een goed begin van een “Seef” 2015!

Reageren | Proclaimer

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.