PCBS Westerschool in Gouda heeft het eerste keer het label behaald. De school is al langere tijd bezig met de SCHOOL op SEEF lessen en heeft nu de stap gezet tot het label. Met alle activiteiten heeft de school laten zien het eerste label meer dan waard te zijn.

IKC De Piramide in Zoetermeer heeft het tweede label behaald. De schoolomgeving is een punt van aandacht en samenwerking met gemeente en handhaving blijft daarin belangrijk. De school neemt ook deel aan een wijkoverleg waarin de verkeersveiligheid wordt besproken. 

BS Giessen-Oudekerk heeft het derde label behaald. De school is een kleine dorpsschool en bestaat uit 2 groepen die minimaal 4 praktijklessen krijgen. Er wordt veel gewandeld met de leerlingen en de bovenbouw fietst ook een educatieve fietsroute. 

PCB Regenboog in Leiderdorp heeft al voor de vierde keer het label behaald. De school is erg actief met de praktijklessen en kan, mede dankzij de ondersteuning van de verkeersleerkracht, veel extra activiteiten aanbieden zoals een remwegdemonstratie en extra fietsroutes. 

CJS 't Kompas in Den Bommel heeft eveneens voor de vierde keer het label behaald. De school heeft drie stamgroepen die thematisch werken. Verkeer is daarvan een terugkerend thema. In deze periode worden dan ook de meeste praktijklessen gegeven. 

Prinses Beatrixschool in Bodegraven behaald in deze ronde ook het vierde label. Educatieve routes worden geactualiseerd waar nodig. Er is een goede afstemming met de naastgelegen scholen over o.a. de haal- en brengtijden en/of aanrijroutes zodat er zo min mogelijk opstoppingen ontstaan voor de scholen. 

Christelijk IKC Juliana te Zwijndrecht heeft een vierde verkeersveiligheidslabel ontvangen van School op Seef. School heeft verkeer hoog in het vaandel staan middels een divers aanbod aan praktische verkeerslessen en een goede samenwerking met de gemeente met betrekking tot de schoolomgeving.

Stadhouder Willem III-school te Hendrik-Ido-Ambacht heeft een zesde verkeersveiligheidslabel ontvangen van School op Seef. De labelcommissie geeft een pluim voor de goede borging d.m.v. medewerking van diverse contactpersonen, een uitgebreid schoolactieplan en samenwerking met de gemeente.

School met de Bijbel te Bleskensgraaf heeft een vijfde verkeersveiligheidslabel ontvangen van School op Seef. School heeft gezorgd voor een goede borging door een stevig verkeersteam en een afwisselend lesaanbod.

CBS Het Kleurenlint te Gorinchem heeft een vijfde verkeersveiligheidslabel ontvangen van School op Seef. Er is aandacht voor een veilige schoolomgeving en school biedt in alle groepen praktische verkeerslessen aan.

Sharing is caring