Dubbel feest in Hoeksche Waard

Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaatbezocht obs De Meerwaarde in Strijen en obs ’t Kraaienest in Piershil vanwege hun deelname aan het SCHOOL op SEEF programma en hun inzet voor verkeerseducatie en verkeersveiligheid.

4de Verkeersveiligheidslabel voor obs De Meerwaarde

20190311 Bezoek wethouder Joanne Blaak De Meerwaarde Strijen

Obs De Meerwaarde heeft voor de 4de keer het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF gehaald vanwege de jarenlange inzet op het gebied van verkeerseducatie en verkeersveiligheid. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat bezocht op maandag 11 maart de kleuterklas van De Meerwaarde om hen te feliciteren. Daarbij overhandigde ze het certificaat en bijbehorend bordje aan de verkeerscoördinator van de school. De kinderen kregen een bellenblaas en een sleutelhanger van SCHOOL op SEEF.

Prijswinnende vlog van obs ‘t Kraaienest

20190313 Bezoek wethouder Joanne Blaak t Kraaienest Piershil

Vier leerlingen van obs ’t Kraaienest hebben een wedstrijd gewonnen die vorig jaar tijdens de jaarlijkse Schoolbrengdag van SCHOOL op SEEF was georganiseerd. Zij maakten een leuke leerzame vlog gericht op verkeersveiligheid. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat feliciteerde de 4 deelnemers op woensdag 13 maart. Ook overhandigde ze aan de school de prijs: een cheque van € 500,= die besteed mag worden aan verkeerseducatie. De wethouder nam voor alle kinderen nog een leuke pen en sticker mee.

Tekst en foto's: gemeente Hoeksche Waard

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Dubbel feest in Hoeksche Waard
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Dubbel feest in Hoeksche Waard