Vijf keer SCHOOL op SEEF!

Tijdens de koningsspelen gingen de leerlingen van cbs De Weerklank na het koningsontbijt naar het plein aan de Beatrixlaan. Daar werd aan de leerlingen (en de school) voor de 5e keer het label 'SCHOOL op SEEF' uitgereikt. Dit gebeurde door Henk van Etten, wethouder onderwijs van gemeente Binnenmaas en Meriam van Balen, medewerker van ROV-ZH. De wethouder feliciteerde de school van harte met het voor de 5e keer in successie behalen van dit veiligheidslabel. Hij gaf de school complimenten voor de jarenlange aandacht en inzet voor de veiligheid van de kinderen. Ook bedankte hij de verkeersouder, de leerkrachten en de ouders voor hun enorme betrokkenheid bij de diverse verkeersactiviteiten die al jaren door de school worden georganiseerd in het belang van de jonge verkeersdeelnemers.

weerklank 3

Mevrouw van Balen van ROV-ZH prees de school voor de wijze waarop al jaren planmatig aandacht wordt besteed aan verkeer en verkeersveiligheid. Zij had grote bewondering voor de unieke prestatie van De Weerklank.

De Weerklank is de 2e school van de provincie Zuid-Holland die 5 x achter elkaar het label verkeersveilige school 'SCHOOL op SEEF' krijgt. Zij noemde de prestatie van De Weerklank zeer bijzonder, omdat de school voor de 5e keer het label had behaald met het maximaal aantal punten was.
Alle kinderen kregen van ROV-ZH een bellenblaas. De kinderen uit de onderbouw kregen daarnaast een sleutelhanger en de kinderen van de bovenbouw een pen. Tot slot kregen de leerlingen als extra beloning een heerlijke kaasstengel.

CBS De Weerklank II

Wegens Koningsdag en de uitreiking van het label mochten de kinderen met een versierde fiets, step, kar of ... naar school komen. Vele kinderen hadden, soms samen met hun ouders, hun vervoermiddel versierd. Voor het voertuig dat het mooist versierd was, was er een mooie prijs: 1 voor de onderbouw en 1 voor de bovenbouw. Henk van Etten en Meriam van Balen hebben samen in goed overleg, de winnaars uitgekozen. De winnaars waren Joshua en Juliette Tournier.
De school wil ook de komende jaren veel aandacht blijven schenken aan verkeersveiligheid door het organiseren van praktische verkeerslessen.

Bijdrage: De Weerklank

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Vijf keer SCHOOL op SEEF!
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Vijf keer SCHOOL op SEEF!