Christelijke Jenaplanschool ’t Kompas uit Den Bommel is voor de 2e keer SCHOOL op SEEF!

Wethouder Verkeer en Ambassadeur SCHOOL op SEEF in Goeree-Overflakkee, Peter Feller, reikte het Verkeersveiligheidslabel op woensdag 28 maart uit aan Marit, leerling uit groep 8 en voorzitster van de leerlingenraad, en mevrouw Jos Koopman, directeur van de school.

Dit was de reden voor een fijne feestochtend. Fietsen versieren, cake versieren (en opeten natuurlijk!), verkeersborden knutselen en een fietsparcours rijden.
2018 431

De verkeersouders Alice, Aukje en Merel werden voor al hun inspanningen ook in de bloemetjes gezet.

De certificeringscommissie SCHOOL op SEEF schrijft In het juryrapport:

‘t Kompas in Den Bommel laat zien hoe een kleine school groots kan zijn in het uitvoeren van gedegen verkeersveiligheidsopvoeding. Kinderen krijgen actuele theoretische en praktische lessen met routes door het dorp. Wandelen en fietsen wordt gestimuleerd. Ouders worden betrokken en op de hoogte gehouden. Er is deelname aan meerdere netwerken en een goed contact met de wijkagent. Voortgang en actualisatie is geborgd op deze school, vandaar het advies van de adviseur om het label te verlenen met het maximaal aantal punten. De commissie is het hier van harte mee eens en verleent met 21 punten het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF.

Bijdrage Ronald Wittenberg

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Christelijke Jenaplanschool ’t Kompas uit Den Bommel is voor de 2e keer SCHOOL op SEEF!
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Christelijke Jenaplanschool ’t Kompas uit Den Bommel is voor de 2e keer SCHOOL op SEEF!