Augustinusschool is Seef

Op woensdag 29 november reikte wethouder Marco Hoogland van de gemeente Papendrecht het SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel uit aan de Augustinusschool.Leerlingen hadden de hal van de school versierd met allerlei kunstwerken over verkeer. Na een welkomwoord door de directeur van de school, de heer Arie Visser, reikte wethouder Hoogland het label uit aan Isabel Struik en Maria Vink, de jongste en oudste leerling van de school.

augustinus 2 100 8890

Verkeerscoördinator van de school, juf Arriette de Jong, had met leerlingen uit groep 8 foto’s gemaakt in de schoolomgeving en hier een leuke verkeersquiz van gemaakt. Met rode en groene kaartjes konden alle leerlingen aangeven of wat de leerlingen van groep 8 in het verkeer deden veilig was of niet. Daaruit bleek dat het wel goed zit met de kennis van de verkeersregels op de Augustinusschool.

De leerlingen brachten ook een speciaal ingestudeerd verkeerslied ten gehore. Dit is hieronder terug te zien en te beluisteren.

Als afsluiting verraste de heer Visser de verkeersouders Jacolien Voogt en Frederike Laffeber nog met een mooie bos bloemen. 

De politieagenten die bij de uitreiking aanwezig waren, namen daarna de kleuters mee naar buiten voor een kijkje in de politieauto.

auhustinis 1 100 8902

augustinus 3 20171129 111950

augustinus 4 100 8876

Bijdrage: Ronald Wittenberg

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Augustinusschool is Seef
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Augustinusschool is Seef